Ambassade, Consulaat-Generaal, Consulaten en NBSO's, India

Zaken doen in India

De Nederlandse overheid biedt ondersteuning aan bedrijven die zaken willen doen in India. Deze begeleiding in India wordt geboden door ons uitgebreide netwerk in zowel India als Nederland.

Contact

Voor informatie over wat wat wij voor u kunnen doen en wat de eerste stappen zijn bij het betreden van de Indiase markt kunt u terecht op deze website. Als u direct contact wil opnemen met het handelsnetwerk in India kunt u dat doen via onderstaande contactgegevens. Wij brengen u zo snel mogelijk in verbinding met de persoon die u nodig heeft.

 Bel ons

+91 11 24197 600/618

 Stuur ons een e-mail

 nde-ea@minbuza.nl

Zaken doen in India: wat doen wij?

Informatievoorziening: door ons netwerk en onze jarenlange ervaring kunnen we informatie verstrekken over markten, producten en recente ontwikkelingen in diverse sectoren.

Advisering: we kunnen bedrijven die zakendoen in India ondersteuning bieden door een initiële scan van mogelijke zakenpartners en partners voor wetenschappelijke en technologische samenwerking uit te voeren. Daarnaast kunnen we u helpen lokale experts op het gebied van o.a. juridische zaken en HR te vinden.

Matchmaking assistance: via ons netwerk in heel India kunnen we u in contact brengen met potentiёle zakenpartners en partners voor wetenschappelijk onderzoek en technologische uitwisseling.

Business support: we kunnen u helpen met het voorbereiden en organiseren van zakenreizen naar India en kunnen een ‘officiële paraplu’ bieden waaronder u makkelijker kunt opereren wanneer u zaken doet in India.

Probleemoplossing en interventie: als officiële vertegenwoordiging van Nederland in India bevinden we ons in een goede positie om te bemiddelen in conflicten en op te treden als waarnemer. Daarnaast bestaat onze begeleiding in India uit het verwijzen naar relevante overheden.