Ambassade, Consulaat-Generaal, Consulaten en NBSO's, India

Tweede Kamerverkiezingen: 15 maart 2017

Uw stem uitbrengen bij de ambassade te New Delhi

De ambassade te New Delhi dient op 15 maart als stembureau. Hier vindt u alles wat u moet weten over de mogelijke stemwijzen.

De Nederlandse ambassade in New Delhi is briefstembureau voor de verkiezing van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal op woensdag 15 maart 2017. Kiesgerechtigden kunnen via de ambassade hun stem uitbrengen via drie mogelijkheden:

  1. Op 15 maart 2017 kunt u tussen 07:30 en 15:00 uur uw stem persoonlijk uitbrengen door de oranje envelop in de stembus te deponeren bij de Nederlandse ambassade. Voor toegang tot de ambassade heeft u een identiteitsbewijs nodig.

  2. U kunt de oranje envelop inleveren op de verkiezingsavond op 6 maart (18:30 - 21:30). Meer informatie over dit evenement kunt u vinden via: https://www.facebook.com/pg/NetherlandsinIndia/events/

  3. U kunt uw stem uitbrengen door de oranje retourenvelop met daarin uw briefstembewijs en het ingevulde stembiljet op te sturen naar de Nederlandse ambassade in New Delhi. Uw envelop moet uiterlijk op 15 maart 2017 om 15:00 uur lokale tijd bij de ambassade zijn binnengekomen.

Als u deze aanwijzingen navolgt, dan zal de ambassade verzekeren dat uw stem wordt meegeteld in de verkiezing voor de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. De briefstembiljetten worden op 15 maart 2017 vanaf 15:00 uur geteld. Het hele proces van stemmen ontvangen en tellen is voor publiek toegankelijk.